diumenge, 27 de maig del 2012

El CTCullera ja té el seu primer FINISHER

El passat 19 de Maig va tindre lloc a la illa de Lanzarote el considerat per molts el IRON MAN més dur del món. La prova consisteix en nadar 3,8km, recórrer en bici 180km i correr la distància d’una marató (42,2km). El que fa especialment dura aquesta cursa són l’escarpat de l’illa volcànica, a més a més de les temperatures tropicals típiques en aquestes latituts i sobre tot un fort vent que bufa en contra, amb ràfegues de fins 45km/h.

Entre els 1700 valents que s’enfrontaren a la distància, l’atleta del Triatló Cullera Paco Cortés estagué en la línea d’eixida, necesitant 12h 23min. per a creuar l’arc de meta.

El finisher: Vull aprofitar aquesta oportunitat, no per a fer una crònica inacabable d’un triatló durissim, sinò per a promoure la pràctica esportiva de tot tipus. Especialment la de resistència, en la que no ni ha perdedors, sols guanyadors que s’enfronten a una distància  i que cada dia es superen a ells mateix.

Anime a tots els xiquets, xiquetes, joves i no tan joves a practicar natació en aigues obertes, ciclisme en totes les seues modalitats, carreres populars i per al que no tinga prou en un esport i li agraden les emocions fortes, el triatló. Un esport molt mitificat que la gent veu com per a “extraterrestres”, i puc asegurar que no es així.  Qualsevol persona que tinga un poc de disciplina per a entrenar pot acabar el seu primer triatló i a partir de ahí millorar el seu temps.

Des del Club Triatló Cullera volem convidar a tot el món a que ens conega i conega el nostre esport.
     No saps del que eres capàs fins que comences a intentar-ho. Tú també pots!! 
                                                                                         Paco Cortés i CTC (Finishers LZ 2012)



XI TRIATLÓ DE CULLERA

XI TRIATLÓ DE CULLERA
Fotos del Picassa de Pau (Trim). Més fotos a www.conchip.es

XII TRIATLÓ DE CULLERA

XII TRIATLÓ DE CULLERA
CAMPIONAT AUTONÒMIC

XIII TRIATLÓ DE CULLERA

XIII TRIATLÓ DE CULLERA
TRIATLÓ PER EQUIPS - Lliga de Clubs de la C.Valenciana